Miley ia tepron me zhveshjen

Ajo e kaloi vitin 2013 me plot e përplot skandale, por viti 2014 duket të jetë edhe më i ‘zi’ për të. Miley Cyrus mund të jetë mjaft e suksesshme me muzikën e saj, por në skenë ka filluar t’ia teprojë. 21 vjeçarja e kishte zgjedhur një veshje të pazakontë, me figura të marihuanës, ndërsa…

ShowBiz

16/02/2014 08:30

Ajo e kaloi vitin 2013 me plot e përplot skandale, por viti 2014 duket të jetë edhe më i ‘zi’ për të.

Miley Cyrus mund të jetë mjaft e suksesshme me muzikën e saj, por në skenë ka filluar t’ia teprojë.

21 vjeçarja e kishte zgjedhur një veshje të pazakontë, me figura të marihuanës, ndërsa gjatë performancës e zbuloi pothuajse të tërën prapanicën.

Ndërkohë, këngëtarja kontraverse, gjatë turneut që po e mban në Vancouver të Kanadasë, improvizoi duke bërë seks oral me ish presidentin amerikan, Bill Clinton.

Miley vazhdimisht e nxirrte gjuhën jashtë dhe dukej se kishte përdorur ndonjë lloj droge, për shkak të sjelljeve të saj aspak të kontrolluara. Shpresojmë se ajo do të përmirësohet në performancat tjera…