Michelle Keegan perëndeshë në bikini

Michelle Keegan mahnit Ibizën duke shfaqur trupin e mrekullueshëm në bikini.

ShowBiz

09/08/2014 21:55

Ajo është votuar si femra me trupin më të bukur për bikini dhe këtë e ka vërtetuar në partyn në Ibiza, kur i ka lënë të gjitha në hije me dy palë bikini mjaft seksi.

Michelle, gjithmonë e shoqëruar nga i fejuari Mark, ka veshur një palë bikini të zeza që i kanë paraqitur gjoksin për mrekulli e më pas ka veshur një palë të kaltër të ngjitur që i ka treguar ngjyrën e lëkurën të cilën të gjitha vajzat e dëshirojnë.

Keegan ka qëndruar gjatë gjithë kohës duke qeshur, shumicën e kohës në krahët e të fejuarit, të cilin e ka përkrahur derisa ai ka marrë punën e Dj për pak çaste.