Michael Jackson “nominon” Elvis Presley, Janis Joplin e Amy Winehouse

Në rrjetet sociale po qarkullon një video ku një person që i ngjan shumë Michael Jackson kryen sfidën e Ice Bucket Challenge dhe 'nominon' Elvis Presleyn, Janis Joplin e Amy Winehousen.

Fun

21/08/2014 21:45