‘Mësuesi’ Bolt

Usain Bolt së bashku me televizionin Canal+ xhiroi një video mesazh ku i tregon basketbollistit më të mirë të Eurobasketit 2013, Tony Parker se si t’i përmirësojë gjuajtjet e tij. Basketbollistët janë bërë hit në Francë duke pasur parasysh triumfin në garën kontinentale në Slloveni, ku fituan titullin për herë të parë në histori. Ylli…

Sport

26/09/2013 10:00

Usain Bolt së bashku me televizionin Canal+ xhiroi një video mesazh ku i tregon basketbollistit më të mirë të Eurobasketit 2013, Tony Parker se si t’i përmirësojë gjuajtjet e tij.

Basketbollistët janë bërë hit në Francë duke pasur parasysh triumfin në garën kontinentale në Slloveni, ku fituan titullin për herë të parë në histori. Ylli më i madh ishte Parker, realizatori dhe basketbollisti më i mirë i garës.

Ai ishte mysafir në emisionin e famshëm Le Grand Journal, në televizionin Canal+. Aty iu publikua xhirimi ku paraqitej ‘mësuesi’ Bolt. “Hej Tony, skok-shuti yt është i tmerrshëm”, deklaroi Bolt, kampioni i atletikës nga Xhamajka, që më pas i tregon Parkerit se si kryhet ajo punë.

Bolt nga një distancë e largët shënon në një konstruksion që është mbi të zakonshmen. “Hej Tony, a ke nevojë për këshilla? Më kërko”, deklaroi Bale, kampion në 100 dhe 200 metra sprint.