Messi pushon me familjen e tij (Foto)

Lionel Messi ka postuar në Facebook një fotografi ku shihet duke pushuar me familjen e tij, pas një viti të gjatë dhe me sukses.

Sport

08/06/2015 20:05

Pas një viti të gjatë por të sukseshëm, Messi ka vendosur që të bëj pak pushim.

Dhe, pushimin ai e bën me njerëzit më të rëndësishëm të tij, me familjen e tij.

“Jam duke e shijuar kohën time me familjen para se të shkoj në Kili”, ishin fjalët e shkruajtura nga Messi në fotografinë e postuar.

Messi