Messi më i fortë se asnjëherë më parë (Foto)

Lionel Messi është kthyer shumë fuqishëm në stërvitjet e tij me skuadrën e Barcelonës.

Sport

03/08/2015 15:17

Messi duket se është në një formë tejet të madhe.

Një gjë të tillë e tregojnë më së miri dhe fotografit në stërvitjet e tij të fundit me skuadrën e Barcelonës.

Ai shihet se është më i fortë se asnjëherë më parë dhe duket mëse i gatshëm për sezonin e ri që do ta luajë me skuadrën e Barcelonës.

Messi 1 Messi