Messi kompleton het-trikun (Video)

Lionel Messi ka arritur të kompletojë dhe he-trikun e tij në takimin që Barcelona po e zhvillon kundër Vallecanos.

Sport

08/03/2015 13:28

Pasi shënoi gol në minutën e 56’ dhe 63’, Lionel Messi ka arritur që të fuste topin në rrjetën e kundërshtarit dhe në minutën e 68’ për të kompletuar het-trikun e tij në këtë takim.

https://vine.co/v/OEX5PFudQQw
https://vine.co/v/OEXnvbvPrdL
https://vine.co/v/OEXreJpjXut