Messi: Kam instiktin e kumarxhiut

Lionel Messi ka dhënë një deklaratë mjaft interesante, duke thënë se ai në fushën e lojës, posedon një instikt të një kumarxhiu.

Sport

11/03/2015 11:23

Messi ka thënë se është pikërsisht ‘instikti i kumarxhiut’ atë që e bën një lojtar të madh dhe njërin ndër më të mirët në historinë e futbollit.

“Ka njerëz të cilët mendojnë se mënyra e lojës sime vjen prej natyrës. Sidoqoftë, nuk e di nëse kjo është e vërtetë, por një gjë është e vërtetë ‘Unë kam instiktin e një kumarxhiu”.

“Në fushë, çdo herë mendoj të bëj lëvizjen apo vendimin më të mirë, teksa tentoj të bëj atë që kundërshtarët nuk e bëjnë”.

“Unë mbaj një presion shumë të madh për tu bërë më i mirë, sepse presioni i përmirëson aftësitë e mia”, tha Messi për Four Four Two.

“Kur unë e ndiej barin nën këmbët e mia, atëherë ndihem i sigurt”, përfundoi argjentinasi.