Messi gati i shkeli tifozët e Barcelonës (Video)

Lionel Messi ishte shumë afër t’i shkelë me veturë disa tifozë të Barcelonës që i dolën përpara për ta përshëndetur.

Sport

14/03/2015 10:06

Lionel Messi është idhull i tifozëve të Barcelonës. Andaj, ata e ndalin atë ku do që e shohin.

Por, një tentim i tillë gati sa nuk u doli fatal një grupi që i doli para veturës për ta përshëndetur.

Sulmuesi argjentinas nuk u ndal fare dhe vetëm fati i shpëtoi tifozët.

YouTube player