Messi dhe Barcelona të gatshëm për Juventusin

Lionel Messi dhe bashkëlojtarët tjerë të tij te Barcelona janë parë tejet të disponuar dhe të gatshëm për finalen e madhe të së shtunës ndaj Juventusit në kuadër të Ligës së Kampionëve.

Sport

02/06/2015 16:57

Messi është parë në një disponim tejet të madh në stërvitjet e sotme që ka bërë bashkë me skuadrën e tij.

Sidoqoftë, në disponim tejet të madh ishin të gjithë lojtarët e Barcelonës, të cilët janë duke u përgatitur për finalen ndaj Juventusit.

Përndryshe, finalja në fjalë zhvillohet të shtunën më 6 qershor në Berlin, ku do të përballen Barcelona dhe Juventusi.

Messi 1 Messi 2 Messi 3 Messi