Mësimi shqip në diasporë, prioriteti jonë

Zv. Kryeministri dhe Ministri i Diasporës Dardan Gashi ka takuar zv. ministren e Arsimit të Shqipërisë, kosovaren Besa Shahini në përmbyllje të vizitës dy ditore në Tiranë.

Lajme

08/11/2017 13:55

Gjatë këtij takimi miqësor, sipas MD-së, Gashi dhe Besa folën për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë në fushën e arsimit për Diasporë, ndërmjet institucioneve të dy Republikave, të Kosovës dhe të Shqipërisë. /Lajmi.net/