Meshkuj në ekipin e femrave

Kështu diçka vështirë se keni dëgjuar ndonjëherë. Federata e Futbollit të Iranit ka përjashtuar katër anëtare të ekipit të femrave për një arsye të pazakonshme, ata ishin meshkuj. Stafi mjekësor gjatë analizave rutinore ka zbuluar se ata i ishin nënshtruar operacioneve për të ndërruar gjininë, dhe kështu kanë zënë vend në Përfaqësuesen e femrave, ka…

Sport

12/02/2014 09:44

Kështu diçka vështirë se keni dëgjuar ndonjëherë.

Federata e Futbollit të Iranit ka përjashtuar katër anëtare të ekipit të femrave për një arsye të pazakonshme, ata ishin meshkuj.

Stafi mjekësor gjatë analizave rutinore ka zbuluar se ata i ishin nënshtruar operacioneve për të ndërruar gjininë, dhe kështu kanë zënë vend në Përfaqësuesen e femrave, ka njoftuar tabloidi britanik The Sun.

Zakonisht kemi dëgjuar për raste të përjashtimit të ndonjë futbollisti/e për arsye disiplinore, mirëpo lajmi nga Irani është vërtetë tronditës, pasi lë dyshime se raste të tilla mund të ketë edhe në skuadrat tjera.

The Sun nuk ka zbuluar emrat e atyre të përfshirë në skandal.