Mesazhi i West Side Family për fansat (FOTO)

Landi i WSF ka postuar një foto në të cilen jepet një mesazh shumë domethënës.

ShowBiz

04/02/2016 21:40

Edhe pse Dr. Flori nuk jeton më, ata e konsiderojnë akoma veten një grup dhe kanë gjetur përsonin e duhur për të plotësuar disi boshllëkun që ka lënë këngëtari i ndjerë.

Kaltrina në vend të babait, është pritur shumë mirë kjo ide, prandaj dhe Landi ka postuar në Instagram një foto me dy të tilla në një.

Fotoja përban dy kohët, WSF me Dr. Florin dhe WSF me Kaltrinen.

“Dje, Sot, Përgjithmonë”, kanë shkruar Landi dhe Miri në  Instagram./mapo