Mesazhi i qartë i gjermanëve për VV-në e LDK-në: Mos humbni kohë në gjëra teknike, formojeni qeverinë

Peter Beyer, dhe Christian Schmidt, deputetë gjerman të CDU-së po vizitojnë sot Kosovën ku janë takuar me zyrtarë të VV-së dhe LDK-së në përpjekje për ndihmesën në arritjen e marrëveshjes për koalicion qeverisës.