Mërgimtarët ndalen në Kroaci për t’i qerasur dhe falënderuar policët dhe mjekët që ndihmuan në tragjedinë me autobus

10:19 | 4 Gusht 2021

Policia dhe shteti kroat kanë bërë gjithçka të mundshme për të ndihmuar pas aksidentit tragjik në Sllavonski Brod të Kroacisë, ku mbeten të vdekur 10 persona e u lënduan mbi 40 të tjerë.

Ata kanë qenë në gatishmëri gjatë gjithë kohës deri në kthimin e viktimave dhe të lënduarve në tokën e Kosovës.

Në shenjë falënderimi, disa mërgimtarë janë ndalur dhe kanë qerasur me pije dhe i kanë falënderuar Policinë dhe mjekët në Kroaci.

“Nje super Gjest nga kta Maraklit te Cilet udhtuan neper Kroaci , jan ndalue ne gjdo pik te policis dhe ambulances i kan qarrosur me pije dhe kaffe si shej Falenderimi ndaj Neve shqiptarve ne fatkeqsin e autobusit qe ndodhi javen ekalume”, thuhet në një postim të publikuar në grupin Marakli t’kerreve.