Menduan se kishin sjellë suvenir nga Kroacia, por…

Një familje gjermane kur ishte kthyer nga pushimet në Kroaci, kishte qenë e bindur se kishte sjellë me vete një suvenir që do t’iu rikujtoj ato pushime, por në vend të suvenirit ata kishin sjellë në shtëpi një granatë dore.

Fun

22/06/2015 13:01

Familja nga Straubing, verën e kaluar në një plazh të Kroacisë kishte mbledhur diçka duke menduar se është guri. Dhe kujtimin nga pushimet verore  kishin vendosur ta fusin në një dollap.

Por vikendin e kaluar, njëri prej anëtarëve të familjes duke pastruar pluhurin rrëzoi gurin në tokë. Dhe nga kjo goditje kishte rënë një pjesë e saj, duke i lënë ata kështu të kuptojnë se bëhet fjalë për një granatë dore.

Me të kuptuar se bëhet fjalë për një mjet shpërthyes, ata i kishin telefonuar policisë e cila menjëherë kishte dalë në vend të ngjarjes, duke e shkatërruar granatën një vend të sigurt.