Meksika i mund SHBA-të në dramën e vazhdimeve (VIDEO)

Meksika do t’a përfaqësojë zonën e Concacafit në Kupën e Konfederatave në Rusi në vitin 2017, pas fitores 3:2 ndaj SHBA-ve.

Sport

11/10/2015 08:58

Ndeshja në kohën e rregullt përfundoi 1-1, ndërsa u deshtën vazhdimet dhe një gol në minutën e 118, për t’a përcaktuar fituesin.

Hernandez (10), Peralta (96 ET) dhe Aguilar (118 ET), shënuan për Meksikën ndërsa për SHBA-të, (Cameron (15) dhe Woord (108 ET)

YouTube player