Me plis në Paris edhe në vitet e 60-ta (FOTO)

Shqiptarët janë kualifikuar në Europianin 'Franca 2016', ndërsa motoja e cila e ka përcjellë këtë kualifikim ka qenë 'Me plis për Paris'.

Sport

12/10/2015 09:15

Megjithatë, kjo nuk do të jetë hera e parë që shqiptarët do te shkelin në këtë qytet me plisa.

Edhe në vitit e 60’ta shqiptarët kishin shkuar me plis në Paris.

Këtë e dëshmon edhe foto e realizuar nga grupi i njohur i muzikës folklorike nga Drenoci i Malishevës, në krye me Sali dhe Feriz Krasniqin.