Me këtë pamje dhe me këtë person Miriam nisi ditën

Më mirë nuk do të kishte ndryshe.

ShowBiz

10/11/2017 10:40

Këngëtarja Miriam Cani në Instagram ka hedhur një fotografi shumë të bukur, pranë një personi shumë të dashur për të, shkruan lajmi.net

Bëhet fjalë për vajzën e saj, e cila në këtë imazh përpos që shihet se sa shumë është rritur, vërehet edhe ngjashmëria me nënën e saj.

Po ashtu, vëmendje të madhe merr edhe shkrimi i lënë fotos.

“Merr frymë thellë dhe fillo përsëri… Mirëmëngjesi” ishte shkrimi i lënë në foto./Lajmi.net/

screenshot_3