Me kë po luhatet Labi? (Foto)

Ryva Kajtazi ka postuar një fotografi në Instagram e cila në pamje të parë është qesharake.

ShowBiz

06/02/2016 23:12

Kjo për faktin se në të shihet prezantuesi i Labinot Gashi i cili është në një luhatëse dhe atë po e shtyenin Ryva dhe aktori Ylber Bardhi transetmon parrotlla.net

E sipas shkrimit të lënë, Ryva ka thënë se ata kanë dal në air të pastër.