“Më ke kthyer edhe Bardhin kundër”, Ilnisa dhe Sara të ashpra në debat

Ilnisa dhe Sara kanë debatuar ashpër, pasi kjo e fundit ia hodhi rrobat në ujë. Ky gjest nga ajo, arsyetohet së është prekur nga përgjigja e Ilnises, kur ishte pyetur së kush do të bënte seks brenda shtëpisë, shkruan lajmi.net. Ilnisa ishte përgjigjur së ajo është vajzë e hedhur dhe nuk mund t’i kontrollojë instinktet…

ShowBiz

24/02/2024 23:16

Ilnisa dhe Sara kanë debatuar ashpër, pasi kjo e fundit ia hodhi rrobat në ujë.

Ky gjest nga ajo, arsyetohet së është prekur nga përgjigja e Ilnises, kur ishte pyetur së kush do të bënte seks brenda shtëpisë, shkruan lajmi.net.

Ilnisa ishte përgjigjur së ajo është vajzë e hedhur dhe nuk mund t’i kontrollojë instinktet e saj, prandaj sipas saj edhe mund ta bënte seks brenda shtëpisë.

“Unë jam ndjerë super e ofenduar sepse një femër si mund t’i thotë një femre tjetër, t’i mund të besh seks brenda shtëpisë. Ti duhet të më njohësh në një pikë të thellë që të japësh një konstatim të tillë”, iu drejtua Sara, Ilnises.

Ndërsa, Ilnisa është shprehur “është e turpshme kjo që po bënë dhe më ke kthyer edhe Bardhin kundër”.

Ndërkohë, Bardhi e ka mbështetur Sarën dhe gjithashtu ai ka treguar e kishte pyetur që ajo para së t’ia hedhte rrobat në ujë Ilnises./Lajmi.net/

YouTube player