Me babë, e me bir

Spekulohet se diva 50 vjeçare hollywoodiane është në lidhje me miliarderin Peter Morton (66), pronarin e zinxhirit Hard Rock Cafe, me djalin e të cilit, Harry’n 31 vjeçar, u nda disa muaj më parë.

ShowBiz

14/09/2013 16:11

Aktorja Demi Moore, me gjasë, e ka zëvendësuar ish të dashurin me babanë e tij.

Spekulohet se diva 50 vjeçare hollywoodiane është në lidhje me miliarderin Peter Morton (66), pronarin e zinxhirit Hard Rock Cafe, me djalin e të cilit, Harry’n 31 vjeçar, u nda disa muaj më parë.

Demi iu ka thënë miqve se përfundimisht ka hequr dorë nga meshkujt e rinj dhe se Harry e ka miratuar lidhjen e saj të re.

Edhe pse aktorja është e njohur për faktin se deri më tash ka pasur partnerë meshkuj që kanë qenë deri edhe 15 vjet më të rinj se ajo, duket se tash ka vendosur që ta gjejë një mashkull më serioz.