McCain dhe Vuçiq ngatërrojnë vendet

16:19 | 10 Prill 2017

Kryeministri serb, Aleksandar Vuçiq dhe senatori amerikan, John McCain  gabimisht kanë ndërruar vendet gjatë konferencës për shtyp.

Vuçiq ka qëndruar para flamurit amerikan ndërsa McCain para atij serb, transmeton lajmi.net.

Situata ka ndërruar në çast pas reagimit protokollar, kryeministri serb dhe senatori kanë qëndruar në vendet përkatëse./Lajmi.net/