Mbyllet rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

11:59 | 6 Dhjetor 2018

Kërkohet mirëkuptimi nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion.

Ministria e Infrastrukturës, njofton publikun e gjerë se për shkak të vendosjes së trarëve në Urën 407  dhe për sigurinë publike është e nevojshme mbyllja e rrugës nacionale N2 (Kaçanik – Hani i Elezit) sipas datave dhe orareve të mëposhtme:

E premte – 7 dhjetor 2018 – mbyllje e pjesërishme 09:00 – 12:00 dhe 14:00 – 17:00

E shtunë – 8 dhjetor 2018 – mbyllje ditore nga 07:00 – 17:00

“Kërkojmë mirëkuptim nga ana e pjesëmarrësve në komunikacion!”, thuhet në njoftimin e MI-së. /Lajmi.net/