Mbyllet pjesa e pare: Shqipëria në disavantazh përballë Spanjës

Kanë 45 minutat e parë të ndeshjeve ndërmjet dhe Spanjës, pjesë e Shqipërisë për grupin B të Kampionatit Evropian të futbollit, Euro 2024. Spanjollët kanë kaluar në pushimin 15 minutash me epërsi minimale 1-0, me golin e realizuar nga Ferran Torres n minuta në 13 ndeshje. Me një ngjarje eventuale, Shqipëria do të eliminohej nga…

Sport

24/06/2024 21:55

Kanë 45 minutat e parë të ndeshjeve ndërmjet dhe Spanjës, pjesë e Shqipërisë për grupin B të Kampionatit Evropian të futbollit, Euro 2024.

Spanjollët kanë kaluar në pushimin 15 minutash me epërsi minimale 1-0, me golin e realizuar nga Ferran Torres n minuta në 13 ndeshje.

Me një ngjarje eventuale, Shqipëria do të eliminohej nga ky kampionat.