Mbulohen sërish pikturat me simbole kombëtare në Kuvendin e Kosovës (Foto)

Kuvendi i Kosovës i ka mbuluar muralet me simbole kombëtare. Ato janë zëvendësuar me piktura, njëra me hyjneshën në fron dhe tjetra me Ujvarën e Mirushës.

Lajme

12/10/2015 09:53

Muralet në Kuvend ishin zbuluar nga deputetët e opozitës para seancës së fundit në Kuvend, të mbajtur më 8 tetor. /KosovaPress