Mbretëresha e bardhë: Rita apo Gaga?

Lady Gaga e Rita Ora, janë ndër femrat më të famshme ‘të bardha’ në botë. Ato ndër të tjera janë nominuar për femrën e vitit 2013.   Me stilet e tyre karakteristike, këngëtarja me prejardhje italiane dhe ajo me prejardhje kosovare, janë protagoniste në mediumet ndërkombëtare.   Gaga njihet si këngëtarja e ‘çmendur’, ndërsa Rita…

ShowBiz

15/11/2013 15:00

Lady Gaga e Rita Ora, janë ndër femrat më të famshme ‘të bardha’ në botë. Ato ndër të tjera janë nominuar për femrën e vitit 2013.

E bardhë, me puthje të kuqe.

 

Me stilet e tyre karakteristike, këngëtarja me prejardhje italiane dhe ajo me prejardhje kosovare, janë protagoniste në mediumet ndërkombëtare.

E bardhë, pa puthje të kuqe.

 

Gaga njihet si këngëtarja e ‘çmendur’, ndërsa Rita po qëndron ende me këmbët në tokë, së paku deri tash. Por, shtrohet pyetja: cila është ‘mbretëresha e bardhë’. Këtë vlerësojeni ju vetë!