Mbi 1 mijë gjoba të trafikut për 24 orë në Kosovë

Gjatë 24 orëve të kaluara, Policia e Kosovës ka shpërndarë gjithsej 1 mijë e 227 tiketa të trafikut

Lajme

05/04/2018 11:44

Sipas raportit policor në Kosovë dje kanë ndodhur gjithsej 36 aksidente, prej tyre një me fatalitet, 12 me të lënduar dhe 23 pa të lënduar.

Arrestime janë bërë gjithsej 15, në mbajtje janë dërguar 6 persona, kurse në vuajtje të dënimit 5 persona.