Mbahet ceremonia e gradimit të tre serbëve në Batalionin e Parë të FSK-së

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi merr pjesë në ceremoninë e gradimit të tre pjesëtarëve të komunitetit serb në Batalionin e Parë të Forcës së Sigurisë së Kosovës.

Lajme

13/11/2017 07:41

Ceremonia do të mbahet në ora 11:00 në kazermën e FSK-së në Gjilan.

Ndërkaq, në orën 19:00, presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, merr pjesë në konferencën ndërkombëtare “NATO dhe dinamikat e shteteve të Ballkanit Perëndimor në kohën e sfidave të sigurisë globale” që do të mbahet në Prishtinë.