Mashtron policët dhe ikë

Një i dyshuar ka arritur që përveç që t’i shmanget obligimeve doganore edhe t’i mashtrojë policët.

Lajme

08/08/2015 17:37

Në raportin 24 orësh raportohet se në Vitomiricë të Pejës, i dyshuari, të cilit iu kishte konfiskuar vetura për shmangie nga obligimet doganore, është lejuar që nga vetura t’i merr gjërat personale dhe i njëjti ka shfrytëzuar rastin duke e ndezur veturën dhe me shpejtësi të madhe ka arritur që të largohet nga ai lokacion me ç’rast ka rrezikuar zyrtarin policor dhe disa qytetar tjerë.

Nga njësitë policore vetura është gjetur e braktisur, ndërsa i dyshuari gjendet në arrati. Njësitet përkatëse policore janë duke hetuar rastin.