Masazhi i fytyrës që do ju bëjë 10 vite më të re (VIDEO)

Duke përdorur teknikën japoneze Tanaka mund të ripërtrijmë fytyrën tuaj për 2 javë, por këtë teknikë duhet bërë çdo ditë dhe pa pauza.

Lifestyle

30/01/2016 03:18

Tanaka është një metodë për eliminimin e shpejtë të rrudhave, që shtrëngon lëkurën dhe e përmirëson formacionin e vijave të fytyrës. Ata që e kanë provuar thonë se rezultatet kanë qenë të dukshme menjëherë pas dy javëve.

Ky masazh stimulon gjëndrrat limfatike, që e përshpejton eliminimin e toksinave dhe lëngjeve eksesive nga fytyra juaj.

Mund ta bëni pa vajëra dhe krema, mirëpo nëse dëshironi mund të përdorni vaj që përmban shumë vitamina dhe acide yndyrore omega-6. Vaji i bajameve dhe i ullirit është një përzgjedhje e mirë. Për të parë vizualisht dhe hap pas hapi këtë proces, ndiqeni videon.

YouTube player