Martti Ahtisari, bëhet me Emoji personal (Foto)

Finlanda ka publikuar gjatë ditës së djeshme setin e saj të parë të emojive. Emoji paqëbërës po ashtu është i prezantuar në koleksion.

Fun

03/12/2015 11:44

Finlanda është shteti i parë në botë që publikon setin  e emojive, e cila ilustron emocione finlandeze dhe forcën, e po ashtu edhe presidentët janë pjesë e kalendarit të krishtlindjeve “ThisisFINNALND”, të publikuar nga ministria e punëve të jashtme.

Emoji paqebërës feston ndërhyrjen e presidentit Marti Ahtisari që është duke e bërë, transmeton lajmi.net.

“Ne mendojmë që emojit janë një dhuratë e vogël nga Finlanda për të gjithë. Ne jemi shumë falënderues  për vëmendjen botërore që emojit kanë pasur dhe po ashtu ne jemi shumë të nderuar që shumë finlandez kanë kuptuar që publikimet  e hershme të emojive dhe subjektet e tyre punojnë”, tha Petra Theman, drejtoresh për Diplomacinë Publike.

emoji-peacemaker

Emojit janë dizajnuar nga Art Direction Bruno Leo Ribero, Kalendari i krishtlindjeve ThisisFINALND’s do të jetë I disponueshëm në 13 gjuhë të huaja./lajmi.net.