Martohet Kristen Bell

Aktorët kanë qenë së bashku që nga viti 2007 dhe kanë një vajzë 7 muajshe. Edhe pse çifti shumë herë kanë deklaruar se nuk do të martohen, derisa të bëhet e drejta e homoseksualëve në lidhje me martesa, në Kaloforni. “Ne nuk do ta shohim të arsyeshme që të martohemi nëse dikush tjetër që është…

ShowBiz

19/10/2013 11:19

Aktorët kanë qenë së bashku që nga viti 2007 dhe kanë një vajzë 7 muajshe. Edhe pse çifti shumë herë kanë deklaruar se nuk do të martohen, derisa të bëhet e drejta e homoseksualëve në lidhje me martesa, në Kaloforni.

“Ne nuk do ta shohim të arsyeshme që të martohemi nëse dikush tjetër që është njeri nuk mundet”,  ka thënë aktorja Bell në vitin 2012.

“Kur bëhet legalizimi për të gjithë, atëherë unë dhe burri im do të martohemi”.

Dax Shepard i kishte dhënë aktores 3 vjet më herët një copë diamanti 3 karatësh për ta bërë zyrtare lidhjen e tyre.

Bell ka shkruar në rrjetin e saj social Twitter: “Nuk i vë faj askujt që e do këtë ditë, është ëndrra e çdo femre, tani jam duke e realizuar“.