Martesa më e çuditshme që keni ndëgjuar ndonjëherë, ja për çka bëhet fjalë (FOTO)

Ky djalosh nga Rusia u martua me një picë, ai arriti të siguronte madje edhe qertifikatë martese dhe organizoi një ceremoni për këtë, këtu është historia e tij.

Lajme

10/02/2016 00:42

Kështu, një 22 vjeçar nga Rusia vendosi të martohej me një picë dhe arsyetimi i tij është se “Dashuria për njeriun është e përkohëshme, ndërsa ajo për ushqimin është e përherëshme” transmeton lajmi.net

“I dua sinqerisht, e di që kjo picë asnjëherë nuk do të më lë vet”, shton djaloshi rus.

Kështu ai i thirri miqët e tij dhe organizoi një ceremoni, madje arriti të siguroj edhe një qertifikatë valide për këtë martesë.

Këtu poshtë i kemi siguruar fotot nga ceremonia martesore më e çuditshme që keni parë ndonjëherë./lajmi.net

tomsk_pizza_01 tomsk_pizza_02 tomsk_pizza_03 tomsk_pizza_05