Marina na prezanton me shoqen e saj… të veçantë

Nuk ka shumë shoqe.

ShowBiz

10/11/2017 16:11

Por, ato që Marina Vjollca i ka, padyshim që janë shumë të rëndësishme për të, shkruan lajmi.net

Mirëpo, është një nga to, të cilën ajo e ka shumë për zemër dhe këtë gjë ajo nuk ngurron dhe e tregon edhe publikisht.

Në fakt, nuk është fjala për ndonjë person por për një mace, të cilën ajo e ka quajtur si shoqja e saj!

Marina nuk është e vetmja që ka një këso shoqëri me kafshë, janë edhe disa prej fytyrave publike që janë shumë të dhëna pas kafshëve. /Lajmi.net/