Maqedonia nuk ka zgjedhje me 5 qershor

19:38 | 18 Maj 2016

Deputetët e Kuvendit të Maqedonisë votuan para pak çastesh se nuk do të mbahen zgjedhje më 5 qershor, njofton Expressi.

Me 96 vota për dhe Kuvendi miratoi ndrushimet e Kodit zgjedhor, sipas të cilave anulohet vendimi paraprak për zgjedhje të jashtëzakonshme.

Në anën tjetër, nuk është caktuar data për mbajtjen e tyre, respektivisht u vendos që ato të mbahen kur të krijohen kushte që ato të jenë demokratike.