Maqedoni: Lirohen dy gazetarët polakë të arrestuar me refugjatët

Dy gazetarët polakë, të cilët janë arrestuar nga policia maqedonase për shkak të kalimit të paligjshëm të kufirit, sot janë liruar, pasi kanë paguar dënimin.

Lajme

08/08/2015 13:36

Sipas Radio Polonisë, gazetari Jan Hunin dhe fotoreporteri Maksymilian Rigamonti, janë arrestuar pas kalimit ilegal të kufirit Greqi-Maqedoni bashkë me refugjatët e shumtë që po e frekuentojnë këtë kufi në rrugën drejt Evropës.