Maqedonci: Javeline tashmë është fakt i kryer

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, Ejup Maqedonci përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se sistemi-anti tank Javeline tashmë është fakt i kryer. Ai ka njoftuar se sot ka përfunduar periudha tridhjetë ditore e njoftimit të Kongresit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës rreth kërkesës tonë për blerjen e sistemit anti-tank Javeline. “Proceduralisht…

Lajme

12/02/2024 22:14

Ministri i Mbrojtjes i Republikës së Kosovës, Ejup Maqedonci përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se sistemi-anti tank Javeline tashmë është fakt i kryer.

Ai ka njoftuar se sot ka përfunduar periudha tridhjetë ditore e njoftimit të Kongresit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës rreth kërkesës tonë për blerjen e sistemit anti-tank Javeline.

Proceduralisht jemi në pritje të ofertës nga ana e ShBA-së, që pastaj bazuar në të dhe planin e zhvillimit të FSK-së të realizojmë blerjen. Javeline, sistem me të cilin do të pajiset FSK tashmë fakt i kryer”, ka shkruar Maqedonci. 

Postimi i plotë: