Maqedonci: Disiplina e punës dhe etosi luftarak, virtytet që kadetët treguan gjatë aktivitetit përmbyllës të vitit akademik

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci ka njoftuar se kadetët e QSU-së kanë përfunduar  ushtrimin fushor “Kampi i Avancuar 2024”, e që është aktiviteti përmbyllës i vitit akademik. Ministri tha se gjatë këtij ushtrimi, kadetët u trajnuan dhe vlerësuan në planifikimin, ekzekutimin dhe drejtimin e operacioneve luftarake dhe të stabilitetit në nivel togu dhe kompanie, transmeton…

Lajme

14/06/2024 13:48

Ministri i Mbrojtjes, Ejup Maqedonci ka njoftuar se kadetët e QSU-së kanë përfunduar  ushtrimin fushor “Kampi i Avancuar 2024”, e që është aktiviteti përmbyllës i vitit akademik.

Ministri tha se gjatë këtij ushtrimi, kadetët u trajnuan dhe vlerësuan në planifikimin, ekzekutimin dhe drejtimin e operacioneve luftarake dhe të stabilitetit në nivel togu dhe kompanie, transmeton lajmi.net.

“Motivi i lartë, disiplina e punës dhe etosi luftarak janë ndër virtytet që kadetët e të gjitha klasëve kanë treguar gjatë këtij ushtrimi.#KampiAvancuar2024./Lajmi.net/