“Manastiri i Deçanit i rrezikuar”, Kurti e Osmani letër “Europa Nostras”: E papranueshme, tendencioze

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti si dhe presidentja Osmani i kanë shkruar organizatës “Europa Nostra”, duke ia argumentuar se pse Manastiri i Deçanit nuk i plotëson kriteret për të hyrë në programin e “Shtatë monumenteve më të rrezikuara”.