Majlinda nuk është e para, ja sportistët shqiptarë që kanë fituar medalje olimpike (FOTO)

11:01 | 9 Gusht 2016

Majlinda Kelmendi nuk është sportistja e vetme shqiptare që ka fituar medalje olimpike.

Majlinda Kelmendi nuk është shqiptarja e vetme që ka fituar medalje olimpike.

Më parë, një gjë të tillë e kanë bërë edhe Shaban Tërstena, Aziz Salihu dhe Shaban Sejdiu, edhe pse kanë përfaqësuar vende tjera, shkruan Zëri.

I biri i Aziz Salihut, Mentori, e ka postuar në Facebook një fotografi të ilustruar, ku i ka përfshirë katër medalistët shqiptarë.

“Shqiptart e olimpiadave. Shaban Trstena, Aziz Salihu, Shaban Sejdiu dhe Majlinda Kelmendi”, ka shkruar ai.