Mahnit ‘Keriman’, me koncerencë në Gjermani (Foto/Video)

Nursel Kose është një aktore e cila ka famë edhe jashtë kufinjëve të Turqisë.

ShowBiz

22/08/2017 21:50

Ajo jeton dhe vepron në Gjermani dhe është e njohur si aktore dhe drejtore filmi, përcjell ORAinfo.Ka mbajtur një konfernce për media me temë rreth filmit dhe duket se ka një gjuhë të kultivuar gjermane.

Për publikun ajo është e njour me rolin e saj komik si ‘Keriman’, dhe shumica nga publiku nuk mund ta shohin atë me seriozitet.

Por, Nursel në këtë konferencë duket një zonjë shumë atraktive dhe me profesionalitet.

YouTube player