Magjistralja Resnjë – Manastir – Prilep është bllokuar për qarkullim

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë bën të ditur se rruga magjistrale A3 Resnjë – Manastir – Prilep, te vendi Bair, është e bllokuar nga ora 12, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Lajme

07/12/2016 13:25

Komunikacioni është ridrejtuar përmes qytetit të Manastirit.

Agjencia e lajmeve AIM bën të ditur se edhe rrugë Negotinë – Vojshancë është e bllokuar për shkak të sanimeve të urës, ndërkaq komunikacioni është ridrejtuar përmes Vojshancit për në Bistrenicë, pastaj Koreshnicë dhe Demir Kapi, si edhe anasjelltas.