Magjia e efekteve vizuele

Filmi The Great Gatsby ka marrë lëvdata të shumta për nivelin spektakular të animacioneve. Një video klip që zgjat 4 minuta, tregon skenat e filmit para dhe pas aplikimit të efekteve speciale.