Madonna prek ‘zogun’ (VIDEO)

Mbretëresha e pop muzikës, Madoona, ka prekur ‘zogun’, live në television. E ky gjest ka shkaktuar mijëra komente dhe diskutime në Francë.

ShowBiz

05/03/2015 21:30

Gjesti i Madonnës që po komentohet shumë në Francë ndodhi në programin “Grand Journal” në televizonin francez.

Mbretëresha e pop muzikës ishte e ftuar në lidhje direkte me Luz, një nga karikaturistët e mbijetuar nga “Charlie Hebdo”.

Një një moment atë e pyesin? “Ti je mbretëreshë e provokimit. Na jep një shembull”. Ajo hapi këmbët dhe nisi të prek ‘zogun e saj’. Lajmi.net

YouTube player