Luizi dhe Maestro dy të preferuarit e publikut, fitojnë imunitet

Sonte u hap një televotim për dy të preferuarit e publikut. Publiku votoi dhe dha vendimin e tyre, shkruan lajmi.net. Luizi dhe Armaldo apo Maestro ishin dy banorët më të votuar. Ata janë imun dhe nuk mund të nominohen. Luizi ka mbështetje të madhe nga publiku./Lajmi.net/

ShowBiz

07/02/2023 23:31

Sonte u hap një televotim për dy të preferuarit e publikut.

Publiku votoi dhe dha vendimin e tyre, shkruan lajmi.net.

Luizi dhe Armaldo apo Maestro ishin dy banorët më të votuar.

Ata janë imun dhe nuk mund të nominohen.

Luizi ka mbështetje të madhe nga publiku./Lajmi.net/