Lugati flet për shtatzëninë e gruas

Lugati ishte i ftuar në “Mirage” në intervsitën e Butrintit në studio. Lugati ka treguar shumëçka për jetën e tij private duke thënë se po ndihet më i plotësuar se kurrë, shkruan lajmi.net. Ndërkaq gruaja e tij tashmë është shtatzënë dhe ai na ka treguar se si po e përjetojnë këtë periudhë. Për më shumë…

ShowBiz

03/03/2023 20:13

Lugati ishte i ftuar në “Mirage” në intervsitën e Butrintit në studio.

Lugati ka treguar shumëçka për jetën e tij private duke thënë se po ndihet më i plotësuar se kurrë, shkruan lajmi.net.

Ndërkaq gruaja e tij tashmë është shtatzënë dhe ai na ka treguar se si po e përjetojnë këtë periudhë.

Për më shumë shikoni videon: