Ludo në shesh, gazetarja e lajmi.net sfidon aftësitë me një qytetare

Gazetarët e lajmi.net Arjanita Osmanaj dhe Selim Miftari dolën në një mbrëmje në sheshet e Prishtinës para Natës së Vitit të Ri. Aty u takuan me një qytetare me të cilën edhe luajtën ‘Ludo King’. Ideja ishte që kush humbte do të paguante pije në ‘Verë n’dimën’. Ja si shkoi loja.

Fun

10/01/2024 22:47

Gazetarët e lajmi.net Arjanita Osmanaj dhe Selim Miftari dolën në një mbrëmje në sheshet e Prishtinës para Natës së Vitit të Ri.

Aty u takuan me një qytetare me të cilën edhe luajtën ‘Ludo King’.

Ideja ishte që kush humbte do të paguante pije në ‘Verë n’dimën’.

Ja si shkoi loja.