Lojtarët që mund të fitojnë Topin e Artë pas disa viteve (Foto)

Për momentin, Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo janë kandidatët kryesor për Topin e Artë, mirëpo bota e futbollit ka dhe disa talent tjerë të cilat janë në ngritje e sipër.

Sport

10/08/2015 14:31

Messi dhe Ronaldo janë lojtarët që kanë fituar dhe dominuar në garë për Topin e Artë në vitet e fundit.

Mirëpo, bota e futbollit ka dhe disa talentë të cilët do të jenë konkurentë për të fituar këtë çmim në vitet e ardhshme.

Bëhet fjalë për lojtarët si Neymar, Pogba, Hazard dhe Gotze të cilët mund të jenë në garë për Topin e Artë në disa vitet e ardhshme.

Topi i Arte