Lojë atraktive në stërvitjen e Realit (Video)

Cristiano Ronaldo e Luka Modric janë shfaqur në disponim mjaft të mirë duke dhuruar spektakël gjatë një loje mes futbollistëve në stërvitjen e sotme të Real Madridit.

Sport

06/03/2015 22:48

Në stërvitjen e Real Madridit mbretëron atmosferë e hareshme.

Madje, futbollistët sot kanë luajtur një lojë mjaft interesante duke mos e lejuar topin që të përfundojë në tokë.

Kurse, Cristiano Ronaldo dhe Luka Modric ishin lojtarët më atraktiv. Shikoni veprimet e tyre.

YouTube player